CRYOTHERAPIE - CRYO21

HOE WERKT CRYO 21?


Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen.

De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan is te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.


CRYO 21 BEHANDELING


De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur.

Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat. (vetvermindering, versteviging en cellulitis)

Eens de kop is afgekoeld start de uiteindelijke cryotherapie. De behandelkop wordt tegen de huid geplaatst en met zachte beweging wordt de huid, en dan vooral de onderliggende vetlaag, tegen de behandelkop geduwd.

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.

Na de behandeling wordt de aangebracht crème verder ingemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.


IS CRYO 21 VEILIG?

Een Cryo 21 behandeling is absoluut veilig!

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier kunnen geëlimineerd worden zonder de huid te beschadigen.

Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en krystalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.