PASSIEF AFSLANKEN

HOE WERKT CRYO 21 - VETBEVRIEZING?


Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen.

De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan is te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.


CRYO 21 BEHANDELING


De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur.

Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat. (vetvermindering, versteviging en cellulitis)

Eens de kop is afgekoeld start de uiteindelijke cryotherapie. De behandelkop wordt tegen de huid geplaatst en met zachte beweging wordt de huid, en dan vooral de onderliggende vetlaag, tegen de behandelkop geduwd.

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.

Na de behandeling wordt de aangebracht crème verder ingemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.


IS CRYO 21 VEILIG?

Een Cryo 21 behandeling is absoluut veilig!

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier kunnen geëlimineerd worden zonder de huid te beschadigen.

Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en krystalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.


LINFOPRESS EVOLUTION PRO  -  NIEUW!

ADVANCED COMPRESSION PRESSOTHERAPY

ACTIVEER UW CIRCULATIESYSTEEM EN LYMFESTELSEL!

 

Pressotherapie gebruikt afwisselende druk op verschillende lichaamsdelen. Eventuele kwalen die ontstaan zijn door slecht werkende circulatie-lymfesystemen worden op deze manier verzacht en gecorrigeerd.

Het is de ideale aanvulling bij afslankbehandelingen die gericht zijn op gewichtsverlies, cellulite, figuurcorrectie, waterretentie & verwijderen van afvalstoffen (detoxerend).

Pressotherapie helpt de bloeddoorstroming te stimuleren en verbetert dus de teint en de stevigheid van de huid.

Het is ook heel effectief bij pre- en postoperatieve behandelingen of postnataal herstel. Eveneens bij spierpijn en pijnlijke gewrichten, vermoeide benen, opgeblazen gevoel..

 

Bovendien ook heel relaxerend, helpt het bij stress & slapeloosheid.

Kortom een echte genieter met tal van positieve aspecten!

BELLABACI CUPPING 


De BELLABACI CUPPING is nieuw. Dat is een Chinese manuele behandeling tegen de cellulitis strijd, het verminderen van striemen & littekens alsook heel effectief in het losmaken van verkleefde huidlagen. Cupping wordt ook gebruikt om te detoxen (rug) en ook om rimpels in het gezicht te behandelen!